• Køkkener

  Køkkener I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning Læs Mere
 • Nyt Gulv eller en Afslibning

  Nyt Gulv eller en Afslibning Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Hos Læs Mere
 • Døre og Vinduer

  Døre og Vinduer Ved udskiftning af døre og vinduer kan H.C. Hansen & Søn A/S tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Læs Mere
 • Velux Rådgiver / Grøn Energi

  Velux Rådgiver / Grøn Energi Målsætning for dagslys rådgiver er at give den bedste løsning for vores kunder med den bedste lysindfald fra oven i Læs Mere
 • 1

Nyt Gulv eller en Afslibning

Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Hos H.C. Hansen & Søn ved vi at et smukt trægulv giver huset sjæl. Om der er brug for et nyt gulv eller en afslibning af det gamle, så er det noget vi kan klare.

Nyt Gulv

Et nyt trægulv er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.

Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Gulv Afslibning.

Efter en kortere eller længere årrække trænger gulvene ofte til en afslibning. Vi har mere end 40 års erfaring i gulvafslibning og efterfølgende behandling med lakering, olie, sæbe, lud m.v.

Firmaet har medarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med gulvarbejde og derfor laver et arbejde i meget høj kvalitet. Vi har i mange år udført gulvarbejde for flere større boligforeninger, hvilket er en garanti for, at vi laver et kvalitetsarbejde til den rigtige pris.

Vi foretager ofte udskiftning af ældre gulvbelægninger såsom linoleum m.v. Ofte ligger der et trægulv nedenunder som kun trænger til en slibning og larkering. Så er det så godt som nyt.

Hovedfordele ved lakerede gulve.

 • Fordel 1 - Stort slidstykke
 • Fordel 2 - Er let at rengøre
 • Fordel 3 - Let at genlakere
 • Fordel 4 - Gulve lakeret med Traffic mat. genlakeres, ca. 8-10 år.

Vi leverer trægulve fremstillet af anerkendte danske gulvfirmaer, så som: